۵ پاسخ

پسر منم هفته دیگه ۹ ماهش میشه هنوز چهاردست و پا نمیره سخت نگیر سر وقتش راه میفتن. پاهاش هنوز جون نداره که سر پا شه گاهی وقتا رو بدن خودتون سر پا نگهش داریدمثلا رو پاهاتون

خودش میتونه بشینه

عزیزم چرا الکی نگران میشی ..قرار نیس همه ی بچه ها مث هم باشن گلم ..دختر من یازده ماهشه یک هفته میشه تازه چهار دست وپامیره..دختر دوستم هم یازده ماهشه ولی اون دستشو از همه جا میگیره راه میره ..پس الکی به خودت استرس نده ..هرموقع وقتش برسه توانشو پیداکنه هم چهاردست وپا میره هم راه میره اصلا به بهش فشار نیار اصلا😘😘😘

یه قلوه گوسفند رابگیرروذغال وقتی یکم آب وخونش دراومدپخت بمال روزانوهابچه تا جون بگیره

سلام.اگه میشینه موردی نداره که.بعضی بچها چهار دست و پا نمیرن.
پسرم چهار دست وپا نرفت ولی تا یازده ماهگی کامل راه رفت ولی دخترم برعکس چهار دست وپا میره