۵ پاسخ

رفلاکس لعنتی
آروغش بعده شیر حتما بگیر
بعدم دکتر ببر که بهش دارو بده
پسر من از اول داشت الان سه ماه نیمشه هنوز داره و خیلی اذیته طفلی

سلام منم بچم همینطور بود هر از گاهی شیر که میخورد یا تنفس عادی خر خر میکرد دکتر بردمش گفت وقتی شیرت چرب باشه ته حلقش میچسبه و تا میاد کم کم اینا از حلقش بره تو معده طول میکشه و همین باعث صدا میشه راهکارش این بود مایعاتم رو دو برابر کنم ولی بازم شما ببرش دکتر نشون بده برا ریه هاش نباشه

شاید سرماخوردگیه ببین پنبه بزار تو پیراهنش تا گرم کنه سینشو

سینش نیس از دماغشه...پسرمنم اینجوربود...قطره بینی بریز تو دماغش...منم اولا فکرمیکردم ازسینشه

رفلاکس داره،،،،،،،،،،،،