۱۰ پاسخ

برو حموم سینه ها تو بدوش روز سوم تب شیر میکنی شیرت راه میفته

عزیزم طبیعی نترسید برید زیر دوَ آب گرم فشار بدین تا کامل شیرتون تخلیه بشه

به بچه ات از همونی سینه ای که صفت شده شیر بده چون شیر زیاد جمع شده صفت شده

وقتی نوزاد شیر می خواد اول اون سینه ای رو که گوله شده بهش بدید بخوره و نیم ساعت قبل شیردادن با یخ خورد شده کمی ماساژش بده تا شیراز گوله شده باز بشن

بهترین چیز مک زدنه بچه که تخلیه بشه
اروم ماساژ و اب گرم
به هیچ عنوان از شیردوش برقی استفاده نکنی بدترش میکنه

برو زیر دوش بدوشش .یا بده بچه بخوره

برا شیره عزیزم باشیردوش سینتو فروش شیرش تخلیه شه نام میشه

خب بدوش یاام ک بده بچه بخوره .حتما ندادی با اون سینت شیر پور شده

برو حموم زیردوش مالش بده یا حوله گرم بزار روش

با روغن زیتون زیر دوش گرم بدوش خالی شه