۴ پاسخ

بشین تو تشت آب وسرکه سفید ،یا ماست،یا بتادین ،ژل شست وشو بانوان بگیر تودستشویی استفاده کن ،آب ومایعات زیادبخور تندتندبری دستشویی رفع شه ،ازدکترت بپرس اگر موردی نداره که فکرنمیکنم داشته باشه عنبرنسارابگیر دامن بپوش مثل اسپند دودکن وسط پات

من خودمو با ژل دئودراک میشورم چند ساله عفونت نگرفتم قبل اون همش میگرفتم
یه ژل ضدعفونی موضعی بگیر خودتو بشور

هیچی باید منتظر بچت باشی بعدا درست میشه اگه کسی گفت عرق راضیانه بخور رفع میشه تو اصلا نخور چون باز میکنه رحمتو

شست و شو با آب و مقدارکمی سرکه رو بهتون تجویز نکردند ؟