۲۴ پاسخ

وای گناه داره همون مای بی بی بزن وپماد کالاندولا زودی خوب میشه

ان ان برای زیر ۶ ماه مناسب نیست و کورتون قوی هستش با صابون کالاندولا ویتامین ای سیوند بشورین و پماد های مخصوص پای بچه که حاوی کالاندولا و زینک اکساید هستن بزنید. الان پوستش ملتهبه و تقریبا به همه چیز حساسیت نشون میده دقت کنید و وسواس بیشتری داشته باشین. روزی ۲ بار هم کرم کلوتریمازول بزنید چون ملتهبه و مستعد قارچ روزی ۲ بار پماد هیدروکورتیزون میتونید این دوتا رو باهم یکسان ترکیب کنید و بزنید. ان ان رو قطع کنید.

سلام یا از پوشک یا به پروتیئن حساسیت داده چون کنجد یکی از اون چیزاست که نباید بخوری علائم بچه اسهال میشه رگ خونی تو مدفوع

سلام اصن پوشکش نکن بچه رو! کهنه بذار! کالاندولا یا کرم سوختگی بچه بزن و بذار هوا بخوره اصنم مرطوب نمونه

پماد کالاندولا بتیس براش بزن

ای وای توروخدا اینطوری نکن پماد بگیر بزن کنجدنخور هنوز پوشکشم عوض کن مارکشو.
بارلی.جان به به .پریما.اینارو امتحان کن بمیرم براش

آی بمیرممم عزیزم از پوشکشه اصلاااا مارک پوشکشو عوض نکن کالاندولا بزنننن

عزیزم پارچه های بهداشتی...(کهنه بهداشتی) اندازه پوشک ببُر بزار تو پوشک
بعدشم حتماااا سودو کرم بزن

منم کالاندولا استفاده میکنم خیلی خوبه

کرم کالاندونابخربچه منم مایبیبی میزنم ومولفیکس بیشترمای بیبی خوبه به نرمیش نگاه کن

شایدم عفونت اداری گرفته هااا اگ مدفوش کش داره حتما ازمایش بده

اوه اوه بمیرم الهی...تند تند جاشو عوض کن..مارک مای بی بیشم عوض کن ..مدام چربش کن

ای جان بچه کباب شد که برو داروخونه پماد بخر بگو خیلی قرمز شده برای پوست حساس بهت بده مای بیبی رو سعی کن در روز نبندی یکم آزادش بزار زودتر خوب شه زودبه زود هم مای بیبیشو عوض کن

بخاطر پوشکش هست،اگه گیر آوردی سودو کرم بخر محشره زود خوبش میکنه

الهی دورش بگردم خدا چه خبره روغن نباتی یا مایع اگه داری بزن چند وقت مامی نکن بچه رو پنبه ریز بگیر یا پوشاکی که برا حساسیت باشه از شیرت خودت هم بزن شیر دختر سرده خنک میکنه باسن شو

از کنجد نیس به پوشک حساسیت داره کالاندولا بزن براش

بخاطر پوشکه اگه بخاطر کنجد بود جاهای دیگشم میسوخت

همون پوشاک قبلی رو بخر .اره بچه منم ب مای بی بی حساسیت داشت تمام سوخته بود پرت کردم رف همون قبلی رو گرفتم

آخییی ...پماد محافظ پای بچه آردن بزن خ خوبه

پماد کالاندولا بزن

الهی عزیزم .مای بیبی قبلیشو بزن .پماد ان ان بزن

ای جانم .تامیتونی گرمی نخور.پماد الفاخوبه زودترخوب میکنه

عزیزم پوشکش رو عوض کن
گرمی هم نخور .پماد الفا بخر بزن.تا دو روز دیگه کلا محو میشه غلیظ بزن.من دخترم پشتش شدیدا سوخته بود خوب شد سریع با این پماد

ممنون از همگی که جواب دادن فردا صبح دوباره همون مای بیبی میرم میخرم، پماد هایی هم که گفتین تهیه میکنم، ان‌شاالله همیشه سالم باشین خواهرای گلم🌺🌺🙏🙏