۶ پاسخ

بهتره شلوغ نشه خدایی نکرده کسی مریض شه کاسه کوزه ها سر شما میشکنه بعدش هم شما بچه دارین تو خونهدک بدنش ضعیفه

ن اصلا دعوت نکن من تولدم دخترم ۶ فروردینه قرار بود ی تولد درس حسابی براش بگیرم ولی حالا ک دیدم اینجوریه ما خودمون کرونا گرفتیم ،دیگ گفتم کسیو دعوت نمیکنم ی تولد ی کوچیک میگیرم و میبرمش اتلیه
شب یلدا خواستم ازش ی عکس بگیرم ایقد اذیت کرد اعصابم خرد شد دیگ برا تولدشم گفتم واینمیسته سال بعد ی تولد خوب براش میگیرم

نظرم تواین وضع کرونای بهتره جشن سه نفره بگیری بهتره هم برا سلامتی خودتون وهم سلامتی دیگران

سلام به نظرم مهمون دعوت نکنید... اتفاق ی بار میوفته... خانواده ی من با تمام دقتی که میکردن و رعایت تمام مپارد نبتلا شدن همه ی اعضای خانوادم😔وقتی اتفاق میوفته دیگه افسوس فایده نداره

واای نمیدونم منم گیر کردم تولد بگیرم یا نه اخه تولد یک سالگی باید بگیریم

به نظر منکه نمیخاد بگیری هم کروناست هم اینکه بچه یه ساله نمیفهمه تولدشه.وسط جشن خسته میشه و اذیت میکنه