۹ پاسخ

بله. پسر منم وقتی از پشت پنجره می برمش گریه می کنه ولی من اگه وقت داشته باشم نگهش می دارم اما بیشتر سعی میکنم به گریه کردنش بی توجه باشم تا اینکه بفهمه با گریه کردن نمی تونه به هرچیزی که خواست برسه و در عین حال سعی میکنم توجهش رو به اسباب بازی هاش جلب میکنم.

پسر منم جدیدا اینجوری شده بعضی وقتا اعصابم خرد میشه واقعا

اره همه بچه ها تو این سن اینجورین پسر من گریه همراه با جیغ

بله عزیزم طبیعیه. سعی کن چیزی رو به زور ازش نگیری چون لجباز میشه، ولی از الان هم یادش بده که با گریه کاراش رو پیش نبره همه چی رو با آرامش ازش بگیر

اره عزیزم پسره منم اینطوره گلم

سلام عزیزم.اره دختر منم اینجوره.چون خیلی کارا خیلی وسیله ها براشون تازگی داره و دوست دارن باهاشون بازی کنن.یا مثلا دختر من الان سوار ماشین که میشیم دلش میخواد بره فرمون و بگیره اگه از فرومون جداش کنیم جیغ میکشه یا از بغل باباش بگیرمش جیغ میشه یااگه وسیله ای که داره بازی میکنه ازش بگیرم جیغ میکشه.این کارا تو بچه ها طبیعیه اینقدر خودتون و بخاطر این چیزای کوچیک اذیت نکنین گلم

کاراش رو داره با جیغ پیش میبره. زیاد ب حرفش نکنین

کاملا طبیعیه
اینطوری نباشه جایه‌نگرانیه

اره دخترمنم همین کارو میکنه باید سرشو گرم کنی هیچ وقت چیزی رو بذور از دستش نگیر سعی کن یه چیز دیگه بهش نشون بدی دخترمن هرچی دست منو باباش ببینه میخواد منم مثلا اگه بخوام گوشی مونو ازش بگیرم اول گوشی اسباب بازی شو برمیدارم وشروع میکنم باهاش بازی و خوشحالی بعد اون خودش میاد از دستم میگیره اینجوری بچه لجباز نمیشه