۸ پاسخ

سلام منم نمیتونم بخوابم همش فکره روزی ام که قراره بیاد حتی به ساعتش هم فکر میکنم

اره عزیزم منم همیطوریم

دلم میخاد بغلش کنم بوسش کنم 🤩

سلام عزیزم.‌ای جانم اره والا از بس نگاه تقویم کردیم دیوونه شدیم دیگه😂

عزیزم من هم مثل شما بودم شبا تو رویای دیدن نوزادم بودم و بیدار می موندم اما الان حسرت یک ساعت خواب راحت دارم نوزادم کولیک داره و شب زنده داریم الان از خواب شبانه لذت ببر که نوزادت به دنیا بیاد نیاز به مراقبت و رسیدگی داره

ان شالله منم همینطورم خیلی مشتاق دیدنشم هر چی داره میره هیجان من برای دیدنش بیشتر میشه

سلام من گیج خوابم🤕اما بچه نمیزاره بخوابم ازین شب نخوابیا داره بچه داری

عزیزم تاریخ زایمانت چندم اسفند هستش؟؟ سزارینی هستی؟؟

عزیزم ایشالا میاد .فقط خوب بخواب که نی نی بیاد نمیزاره