۵ پاسخ

پسر منم هم شیر منو میخوره هم شیر خشک منم بهش نان میدم تا قبل از اینکه غذا بخوره مدفوع سبز تیره و ابکی داشت الان که غذا میخوره البته شیر خشک هم میدم مدفوع سفت و روشنتر شده رنگش

عزیزم تامیتونی شیرخودتوبده شیرافزابخور هم گیاهیه هم عوارض نداره نتیجم میگیری.

سبزی مدفوع به خاطر آهن داخل شیر خشکه

اگه اشتهاش کم نشده ایرادی نداره بخاطر آهن موجود در شیره

عزیزم شیرافزای گالاکتومید بخور شیرت زیاد میشه منم شیرم کم بود متخصص کودکان این شیرافزا رو بهم داد الان شیرم انقد زیاده که بعضی وقتا خودم شیرافزارو نمیخورم