۱۲ پاسخ

به نظر من ک صدرصد سزارین.
طبیعی خیلی مشکلات داره.
افتادگی رحم. گشادی واژن. بی اختیاری ادرار.
تازه فشاری که بهت میاد خیلی از بنیه بدنت کم‌میکنه.
سزارین خانوم‌میری خانوم‌میای.

تجربه ی طبیعی رو نداشتم ولی تو اطرافیان و همین گهواره بیشتر کسایی که طبیعی زاییدن راضی نبودن از دردای وحشتناکش که البته طبیعی هم هس بگذریم بعدش خیلی اذیت شدن،مخصوصا رو بخیه هایی که خوردن،تا مدتها نشستن و کار کردن واسشون سخت بوده
من زایمان اولم‌ سزارین بودم و واقعا عالی بود،دریغ از کوچیکترین درد حتی بعد عمل شیافم نزاشتم چون اصلا درد نداشتم
امیدوارم دومی هم همونجور راحت باشه واسم

سلام عزيزم بستگي به خودت داره.درد طبيعي قبل زايمانه وتموم ميشه زودي.من جنينمو نوزده هفته سقط كردم دوست داشتم كورتاژ بشم ولي با زايمان طبيعي بدنيا اوردمش.درسته اندازه جنين بزرگ نبود ولي دردو كشيدم وقتي بچه بدنيا مياد ديگه هيچ دردي تو دنيا نداري

طبیعی که خیلی بهتره عزیزم دردش فقط همون لحظه است بعدش دیگه تمام میشه ولی سزارین هم برا خودت وبچه عوارض زیادی داره وبعد از زایمان هم دردش هست

من که میگم سزارین....البته هر دو سختی خودشو داره

صد درصد و قطعا سزارین .اگه سزارین بد بود این همه سیلبریتی ها و دکترا خودشون طبیعی میاوردن

من هردوشو تجربه کردم
سزارین بهتره

من فک میکنم چیزی ک خدا تو بدن انسان قرار داده مناسب تر از چیزای دیگس اگه طبیعی خوب نبود ک خدا روش زایمانو اینجوریی خلق نمیکرد

منم کلی درباره زایمان خوندم همه دکترا چه ایران چه خارج ایران میگن طبیعی بهترین زایمان اونایی ام که میگن افتادگی رحم میگیری برای قدیم بوده طرف ۱۵ تا شکم زایمان میکرد عوارض امپول سزارینم که نگم برات

سلام صدالبته طبیعی... به سختیش می ارزه هر چیزی هم طبیعیش بهتر و کم خطر تره! بچه های طبیعی باهوش ترن طبق تحقیقات! بدن هم زودتر برمیگرده

سلام
من خیلی تحقیق کردم توی این زمینه
واقعا طبیعی در صورت عدم داشتن مشکل بهترین شیوه است و برای مادر و جنین نه تنها ضرر نداره که مفیدم هست
البته الان که سزارین رو هم خیلی زیاد سخت میگیرن و به راحتی انجام نمیشه

من تجربه دو تا طبیعی رو دارم خداروسک الان دو روزه طبیعی ذگل پسرم به دنیا اومده اونم سر یک ساعت ونیم