۱۵ پاسخ

گریپ میکسچر میدی بهش؟ خیلیی خوبه

اخ منم اینطورم😞میگن یه قطره هست خیلی خوبه نمی‌دونم اونو امتحان کنم دیگه یا نه اینه عکسش

بچه منم کولیک داره هرکاری میکنم فایده نداره

برنامه بی بی اسلیپ رو از گوگل پلی دانلود کنید و صدای سشوار و بارون و ....... توش هست امتحان کنید ببینید با کدوم صدا آروم میشه کوچولوتون..
دوقلوهای من یکیش با سشوار یکیش با صدای بارون آروم میشدن.. الآنم که دیگه کلا خوب شدن خداروشکر..

این دفعه به دل بخوابونین باعث میشه باد شکمش خارج بشه راحت بخوابه البته باید امتحان کنید ببنید جواب میده

هر ده دیقه ک شیرخورد حتما آروغشو بگیر موقع خواب رو سطح شیب داره باشه برنامه baby sleepرو دانلود کن امتحان کن ببین با صدای چی اروم میشه دختر من با صدای آب و صدای سشوار ساکت میشه البته گاهی ک گریش شدیده جواب نمیده،من متخصص بردم گفت بسوز و بساز تا ۴ماهگی بعد بهتر میشه

تجربه من میگه صبوووووورررر باش عزیزم هیچ دارویی فایده نداره هیچ چیزیم آرومش نمیکنه. دوره داره که خودش باید تموم بشه. دختر من با کولیک وحشتناک شدید یهو دو دوماه و 15 روزگی خوب شد

عزیزم منم پسرم کولیک داره راجبش خوندم میگه شیر خشک ببلاک سنگینه معده اش اذییت میشه برا همین نا ارومه شیر خشک آپتامیل بهش سبک تره هم بهتر و خوشمزه تر آپتامیل چند نوع داره با دکتر مشورت کن ببینه کدوم مدلش مناسبه

سلام عزیزم
دختر منم ۲/۵ماهشه
همین هایی که دادین عالیه
کولیف خوبه
من کولیک اید میدم
و اینکه ب شکم روی دست بزارین
خوب آروغ هم بزنه
واینکه پاهاشو حالت باز وبسته تو شکمش بزارین وبازکنین وببندین خیلی برای نفخ بچه خوبه

براش ننو ببند .یا بزارش تو پتو تکون بده آروم میشه

عزیزم کولیک زمان میبره شما دیگه دوران سختشو گذروندی از این به بعد رو به خوبی میره ان شاءالله.سعی کنید خودتونم هرروز عرق نعنا بخورید.واسه آروم شدنشم از ننو استفاده کنید خیلی خوبه.پدی لاکت و کولیفم اگه شدیده میشه تا سه وعده در روز استفاده کرد.

عزیزم ی دوره است میگذره س ماه ب بعد درست میشه،فقط اگر شیر خودت میدی ،گوشت گوساله ،ابمیوه جات صنعتی ،شکلاتو ،شیرینی نخور

اینه او قطره بگیرین اگه خوب بود به منم بگین

روشکم بخوابونش عزیزم.صدای سشهوار بزار براش

عزیزم‌کولیک از طبع سرد مادر هست،به نظرم یه دکتر سنتی خوب برید و طبعتون رو متعادل کنید.