۷ پاسخ

وای خوشبحالت من از اول دارم سعی میکنم پستونک بگیره ولی نمیگیره 😔

هر چند ساعت بهش شیر میدی؟؟ شاید تند تند میدی که نمیخواد . یبار دیرتر بده خوب گشنش بشه ببین نمیخوره🤔

پسر منم همین کارو میکنه هر موقع گشنه میشه خودش از دهنش میندازه بعد شیر میخوره به نظر من بچه شماهم گشنه بشه خودش شیرشو میخوره

چند روز قایمش کنی به جا پستونک سینه اتو بزار دهنش یادش میره

سلام گلم نگران نباش پستونک ربطی به شیر خوردن یا نخوردنش نداره/ شاید کولیک یا رفلاکسش شروع شده که شیر نمیخوره

خب گشنش بشه مجبوره بخوره .پسر منم پستونک دادمش ولی گشنش باشه میندازش هی نق میزنه و گریه میکنه که شیرش بدم

اول شیر بده بعد پستونک