۵ پاسخ

اول سنو بده اگر رشدش کم بود شیرلیدی میل مصرف کن ومایعات زیادبخور به پهلوچپ بخواب استراحت کافی داشه باش.تغذیه ات هم خوب باشه

من کلا حدود ۲ کیلو شایدم کمتر وزن اضافه کردم شیکمم خیلی بزرگ نیست.امروز سونو وزن و داپلر رفتم خدا روشکر وزن بچه حدود ۲کیلو بود دکتر گفت خوبه.

شکم کوچیک به وزن بچه ربطی نداره بعضی از بچه ها تو پهلوان

منم بیست و هشت هفته ام شکمم اندازه توپ بسکتباله. کوچیکه. ولی سر دختر اولم هم همین بودم یهو دو ماه اخر رشد زیادی کرد و منم یهو شکمم بزرگ شد

عزیزم نگران نباش من حالا بارداری دوممه شکمم کوچیکه اما رفتم سونوی وزن وزن بچمم خوب بود توام نگران نباش بزرگتر میشه