۵ پاسخ

روروئک که دکتر دخترم گفت اصلا نزارین، از نظر پزشکی چیز خوبی نیست، دختر من شش ماهه و دکتر اینو بهم گفت، هنوز اعضای بدن، کمر و پاها این آمادگی رو ندارن... نشستن هم چرا که نه پنج ماه رو رد کرده میتونین تکیه بدین به بالش و .... یکم بشینه اما خب طولانی مدت نه...تا کم کم عادت کنه

روی پاهات بزار بشینه
آره واسه روروئک زوده هنوز

خيلي زوده به كمرش فشار مياد

ببین بعضیا میگن روروئک بده. ولی من خودم ب شخصه توی روروئک بزرگ شدم .پاهامم مثه خیلیا پرانتزی نیست و مشکلی نداره. ایده دکترا با همم فرق داره

سلام نه عزیزم دختر من از ۳ماهگی همش میخاس بشینه و هی سر شوشو بلند میکرد
منم حالت نیمه نشسته تو جاش میزاشتمش پشتش رو با پتو پر میکردم یعنی یه خیز سی درجه ایجاد میکردم تا فک کنه نشسته این روند همینجور ادامه داشت تا اینکه ۴ ماهگی نشست ولی میفتاد چند تا بالش و پتو میزاشتم اطرافش تا اینکه پنج ماه و نیمگی مستقل نشست
من خیلی تحقیق کردم دیدم اکثرا بچه ها همینجورین تو یه اینترنت نوشته بود از ۴ ماهگی با بالش اطرافشون بنشونیدشون