۷ پاسخ

سلام وا چرا ناراحتی بچه منم 1.800هستش منم 38هفته هستم فقط برو دعا کن بچت سالمو سلامت باشه وزنش خیلی خوبه زایمانتم راحت میشه بچه دوست من 800بود وزنش

زیاد نگران وزن نباشید بزرگ میشن، من 32 هفته 1900 بود دکتر بهم لیدی میل داد گفت اگه میخای تپلی بشه بخور، ولی شوهرم نمیزاره بخورم میگه بیخیال تپل باشه موقع زایمان بیشتر اذیت میشی، بزار الان ریز باشه بعد دنیا اومدن تپلش میکنیم

عزیزم بچه من دنیااومد۱۸۰۰بودناراحتی نداره که

چند هفته وزنش انقدر بود؟
من توی ۳۰ هفته رفتم ۱۷۰۰ بود
دکتر سونوگرافی بهت نگفت که خون رسانی به جنین خوبه؟ چون بعضیا خوراکشونم خوبه ولی بچه زیاد وزن نمیگیره بخاطر وضعیت جفت و خون رسانی و اینا
انشالله که توپلی بشه نی نیت.

هفته چند۱۸۰۰بود؟

سلام مگه دکتر گفته وزنش کمه؟
به نظرم خوبه که از این به بعد چیزای مقوی زیاد بخور ماه آخر بچه شروع به وزن گیری میکنه من دکترم برام پودر انتیرامیل نوشته میخورم ،مغزها،بستنی،کباب ،سویق گندم اینام خوبه
من شنیدم دلسترم خوبه

عزیزم نگران نباش. همه بچه ها که نباید تپلی باشند.
همینکه سالم باشه خوبه. دنیا اومد وزن میگیره
وزنشم هنوز یک ماه وقت داری. وزن میگیره