۴ پاسخ

اگه مدفوع نمیکنه و‌اذیت هم نیست عیب نداره ولی اگه میبینی میخواد مدفوع کنه و نمیتونه اون یچیزی دیگه س.ببین روغن کرچک بگیر مقعدش رو چزب کن باهاش..یا روغن بادام شیرین بگیر و شکمش رو مرتب ماساز بده..دور نافش رو ماساژ بده.پاهاش رو حالت دوچرخه بزن براش عالیه این کار.اگه شیرخودت رو میخوره ازش بدوش و چندقطره روغن زیتون بریزرداخلش بده بخوره.اگه شیرخشکیه هم که بریز تو شیرخشکش.ولی کلا همیشه چه یبوست باشه چه نباشه سعی کن شکمش ماساژ بده.بعدم انقد از شیاف استفادع نکن باعث تنبلی روده میشه.شیاف درمواقع ضروری فقط.امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.

فقط ببین دکتر چی میگه من ترنجبین دادم یه بارقندش افتاددورازجون نزدیک بودبمیره

ترنجبین دم کن بده

با روغن زیتون شکمش رو دورانی ماساژ بده با گوش پاکن هم مقعدش رو چرب کن