سلام
نیکا زردیش رو ۱۳هست باید چیکار کنم

۶ پاسخ

اول ک دکترببر ولی پسرمن زردی ۱۱بود همه بادوغ محلی وعرق کاسنی شاطره حمومش دادم خداروشکرخوب شد.ولی ما کلا تو منطقمون واسه زردی ایناروانجام میدن شمارو نمیدونم

بنظرم حتما با نظر پزشک پیش برید حتی مهتابی هم نباید سرخود گذاشت چ برسه ب ی چیز خوردنی

سلام عزیزم بهش اب انار شیرین بده بخوره خیلی زود خوب میشه، ی مهتابی هم بگیر ب تاج تختش بچسبون روشن کن اونم خوبه

دختر من ۳ روزش بود زردی بالا داشت ۱۶که بیمارستان بستری شد دو روز بعد اومد خونه شد ۱۳ که دکتر گفت باید دستگاه خونه بیارید
بعد از اون کم کم فقط با شیر دادن و شیر خشک دادن شکم کار کرد تا از بین رفت بیلی ناستر (همون شیر خشت به صورت قطره )که دکترا میدن چند تا دکتر به من گفتن نده آب بدنش خشک میشه حتما دکتر ببرید اون بر اساس وزن و زمان تولد و مقدار زردی به شما میگه کدوم راه درسته

ترنجبین و شیر خشت واقعا عالیه
با گل بنفشه هم حمومش بده
خودتم کاسنی و شاتره بخور
من اینکاررو کردم

باید بذارین زیر دستگاه مهتابی زود خ ب میشه و دارو بهش بدین