۷ پاسخ

ان شاءالله خداکمکتون میکنه.سوره انشقاق هرروزبخونید.

عزیزم نمی‌خوام بترسونمت ولی اصلا بخرف کسی برا طبیعی نکن که خیلی عالیه منم گول همین حرفها و خوردم بیمارستان خصوصی درجه یک رفتم زایمان بدون درد داشتم ولی تا ۴۰روز نمتونستم بشینم مقعدم زده بود بیرون تا مقعدم جر خورده بود چون من ورم زیاد داشتم چاق شده بودم بچم‌ ۳کیلو ۸۰۰ بود اصلا برا من زایمان طبیعی اشتباه بود فقط به بدن خودت بستگی داره من دهانه رحمم دیر باز میشد و از آخرم پاره شد چقدر بخیه خوردم

طبیعی بهتره بخیه زودجوش بخوره شایدم بخیه نخوره خودت میتونی کاراتوانجام بدی سزارین بیهوش میکنن

طبیعیه که از سزارین بیشتر بترسی سزارین جراحیه ولی طبیعی یه روند طبیعیه و بچه از جایی که باااید به دنیا میاد
برای زایمان راحت هم ورزش کن
نکنی هم وقتش باشه راحت زایمان میکنی ترس نداره عزیزم

انقد این چند وقت با مامانی دیگه حرف زدم و چقدر همشون از طبیعی تعریف میکنن
دیروز هم با یکی صحبت کردم خیلی راضی بود
خودمم خدا بخاد میخام طبیعی بدنیا بیارم

من که میخوام تو مرکز مامایی ثبت نام کنم واسه زایمان فیزیولوژیک😴

ورزش و تمرین های لگن
خوردن دمنوش گرم
دارو زایمان آسان از عطاری بگیر بخور
سوره انشقاق بخون
استرس نگیر آگاهیت بالا ببر بدنت آماده کن