۸ پاسخ

الان ک اصلا لازم نداره داره راه میفته بخری تنبل میشه و میترسه مستقل بشه

ن دیگه الان 9ماهشه خطر نداره بگیر

ن دخترتون دیگه ماشالله بزرگ هستی من الان سوران۱۰ماهشه دیگه تو روروک وای نمیسته میخاد بیاد بیرون باید زودتر استفاده میکردی

عزیزم من پسرم ۱۱ماهشه از ۶ماهگی سوار روروک شده تا الان ۲تا روروک گرفتم ماشالاه میدوباهاش خوبه زود راه میفته الان پسرم قشنگ ۱دقیقه رو پاش وایمیسه و میخواد راه بره بزار استفاده کنه ازش پاهاش جون بگیره

دختر من الان ک داره راه میافته و سینه خیز میره دیگه داخلش نمی مونه همش گریه میکنه میگه منو در بیار

اتفاقا منم میترسیدم که به کمرش آسیب برسه و ی عده میگفتن پاهاش پرانتزی میشه ولی به اصرار همسرم گرفتیم الان خیلی بهتره و قدم برمیداره واسه رفتن کمک میکنه شماهم حتما بخرید عالییه

من که نگرفته بودم خواهرهمسرم داد گفت ببینید استفاده میشه کلا یه هفته هیجان داشت براش اونم بیست دقیقه بیشتر نمی‌ذاشتم ، الان اصلا نمی‌مونه توش حس میکنه محدود شده تا میذارم توش گریه میکنه

بگیر براش ،
منم میخوام بگیرم