۴ پاسخ

شیر گاو هیچ خاصیتی براش نداره حتی اهن بدنش رو کم میکنه شیرتون کمه با مشورت دکتر شیرخشک بدید شیرگاو جایگزین شیر مادر و شیرخشک نیس

البته بگم خانمی شیر گاو بچه رو لاغر میکنه ..شیر خشک اگه میخوره بده وقتی یک ساله شد شیر گاو بده اونم روزی دوبار ن بیشتر

میگن تا یک سالگی ندین ..اما شما سه روز بده اگه اسهال نگرفت یا بدنش دونه نزد بده بخوره نوش جونش ..البته چون شیرتون کمه والا هیچی شیر مادر نمیشه

فعلا شیر کمکی شیرخشک بده بعد یکسال روزی دوبار به عنوان نوشیدنی میتونی شیرگاو بدی بعد هجده ماه شیرخشکو حذف کن شیرپاستوریزه و محلی بده الان شاید بچت دوست داشته باشه ولی واسه گوارشش ضرر داره