۶ پاسخ

توابی که میخوای پاشویه کنی کمی نمک بزن....لباسهاشو کم کن و هر ۴ ساعت شربت بده واگه فرزندتون بالای ۵ ماهه شیافه استامینفون اگه ۴ ساعت از شربتش گذشته نصف دوز شیاف استامینوفون ۱۲۵ روبراش بذار عزیزم....اگر پایین نیومد ببر که توکرونا خطرناکه بیمارستان بردن....

امیدوارم تونسته باشم کمک کنم.

حتما ببرش دکتر.حتمااااا.شاید ویروسی عفونتی چیزی باشه..اب و شیر بهش زیاد بده. دستمال مرطوب کن بگش رو دست و پاهاش از زانو به پایین.مواظب باش زیادسردش نباشه یا گرمش.تشنج نشه خدایی نخواسته

وای پسرمن اینطوری بود رزویلا گرفته بود هر۴ ساعت یه بار استا بده یه بار شیاف بزار و پاشویه کن آبو شیرزیاد بده

شیاف بذار و پاشویه کن و دکتر ببر. . پای دندون و این چیزا نذار

من دخترم پریروز تب کرد ۳۸.۸ استامینوفن دادم هنوزم تب داره

عزیزم استامینوفن بده پاشویه کن نزار تبش بره بالاتر