۶ پاسخ

نگران نباشین عزیزم منم اول ازسینه هام شیر میریخت اما الان همیشه شیر نمیریزه فقط بعضی وقتااینجوریه اما خداروشکر دخترم تپلی هم شده استرس ازهمه بدتره شیروکم میکنه فقط شیرخودتون رو بدین وماالشعیر مالت بخورین وموقع شیردادن وضوبگیرین وسوره قدر رو زیاد بخونین ازشیرافزای گالاکتومیدهم میتونین استفاده کنین ان شاالله خداخودش روزی بچه رو توسینه های شما جاری میکنه.

سلام اب گوشت و ماهیچه اب کله پاچه لیموشیرین مایعات فراوان چایی کم رنگ اب میوه طبیعی

عزیزم بادام درختی بخور
نوشیدنی و غذای آبکی گرم مثه آش بلغور گندم با آب قلم،آبگوشت،سوپ جو ولی حبوباتشو خیلی کم بریز یا نریز اصلا

سلام شیر افزا بخور با غذاهای مقوی منم اوایل اینجوری بودم ودخترم اصلا با شیر خودم سیر نمیشد تا اینکه شیر خشک دادم وکلا شیر منو ول کرد

سلام عزیزم بایدببینی چی شیرت روزیادمیکنه برای بعضی هانون برای بعضی هاآبگوشت برای بعضی هابرنج شیرشون روزیادمیکنه ازخیلی هاشنیدم که رازیانه هم شیرروزیادمیکنه
یه جاخوندن که اگرمادربابچه حرف بزنه وبهش محبت بکنه وبه خودش بجای اینکه بگه شیرم کمه بگه شیرم خیلی خوب وزیاده شیرش زیادمیشه
هرچقدرهم که شیربیشتربدی شیربیشترمیادتوی سینت
اینکهمیگی شیرچکه میکردبرای همه روزهای اولی هست که شیرمیادتوی سینه بعدش دیگه اینطورنیست

سلام قرص لاکتوکر