۱۰ پاسخ

کولیکزخیلی خوبه گیاهی هم هس بورازیانه میده من به بچم میدم نیم ساعت قبل ازشیرخوردنش نه دیگه شیربالامیاره نه دلدردمیشه

دایمتییکون رو دختر خیلی جواب داد آرومش کرد
ولی صبح بهش میدم طی روز آرومتر از قبل

گریپ میکسچر رو امتحان کن عالیه

سگا نوز عالیه من واسه نفخ میدم
اینفکول هم که المانیه واسه کولیکش میدادم

سلام گرمیچر و کامی کالم خیلی خوبه

واسه نفخ من کولیف میدم راضیم اما دختر من دیگه زیاد دلپیچه نمیگیره

من این دوتا رو میدم که شما گفتید پدی لاکت اثر نداشته
از عرق نعنا استفاده کنید من وقتی دلدرد دخترم زیاده و این دوتا اثر نمیکنه عرق نعنا درست میکنم
یه ذره نبات بریز اندازه ۱۰میل عرق نعنا ۲۰میل آب جوش بریز با شیشه شیرش اندازه بگیر عالیه

سلام قطره دایمتیکون من میدم و راضی هستم
شب قبل از خواب ۸ قطره، البته زیر یک ماه ۶ قطره
هر ۴ ساعت هم میتونی تکرار کنی چون ضرری نداره

من‌دایمتیکون دادم به پسرم رازیانه هم دم کن بخور عالیه بادشکنه

سلام،گرایپ میکسچر رو امتحان کردی؟