۱۰ پاسخ

سایز پوشک با وزن هست دیگه

سایز پوشک متناسب با وزن بچه است هروقت دیدی رد پوشاک افتاده رو پای بچه وقت عوض کردن سایز پوشکه

هر وقت سایز یک براش کوچیک شه و بهش فشار بیاره

هر وقت روی پاش خطش بیوفته و قرمز بشه

معمولا 5 کیلو به بعد سایز دو میبندن . من خودم از ازاول دوماهگیش سایز 2میزنم

خب عزیزم مشخصه که بزرگتر میشن پوشک کوچیک میشه پس میده یا از پشت کوچیک میشه باید سایز بزرگتر ببندین

خب وقتی پوشک شماره یک به پاهاش تنگ. میشه و روی پاهای رد میندازه و چسب پوشک تا روی شکم بچه نمیاد باید پوشک اش عوض کنی

بستگی ب وزنش داره. من هفته پیش سایز ۲ بستم. اگه فکر میکنی پاهای نینیتو میگیره عوض کن

خوب براساس وزنش،متوجه میشی،بعدسایزیک براش تنگ میشه وجامیافته

عزیزم اگه پی پیش میزنه بیرون و پوشکش رو پاش جا میندازه باید سایز ۲کنی