۲ پاسخ

پسر منم تا ۱ سالگی جیغ و گریه میکرد خیلی از دندوناش بود و کلافه بود و خیلی کم میخابید ولی از وقتی خابش زیاد شده و بیشتر باهاش بازی میکنم و کارایی ک دوست نداره انجام نمیدم و باهاش لج نمیکنم از ۱ سالگی ب بعد عالی شده ولی پسر من از ۶ ماهگی ماما و بابا و ننه و... میگفت

سلام عزیزم سعی کن وقتی جیغ میزنه بهش توجه نکنی یا شما هم مقابله ب مثل نکنی سرش داد بزنی چون کارشو با شدت بیشتری انجام میده