۶ پاسخ

من جدا درست میکنم بعد یازده ماه میشه از غذای سفره داد البته بچه شمام دیگه کم کم باید از غذای سفره بهش بدید کارتون درسته

نه من جدا درست میکنم

من از ۱۰ماهگی دارم غدای سفره میدم ولی بعضی وقتا که غدای خودمون ساده و بدونه گوشته برای اون جدا درست میکنم

من از غذای خودمون میدم

من غذا جدا درست میکنم البته دخترم آلرژی داره خیلی چیزا نمیتونه بخوره وگرنه منم خیلی دوست دارم از غذای خودمون بهش بدم 😔

اشکال نداره. ولی میانوعده حتما بده چون عصرها معمولا گشنشون نیشه