۶ پاسخ

همسن پسرمنه ، پسر منم شده تا ۴ ساعت خواب بوده شیر نخورده مشکلی هم پیش نیومده

توخواب فقط گهگاه میک میزنه اگه بدی بایدبیدارش کنی که بنظر من بیدارکردن صلاح نیست قبل خواب سیرش کن

به منم مامانم گفت هی بیدارش نکن عادت میکنه به اختلال شب بیداری دچارمیشه
قبل خواب سیرش کن تاخیالت راحت باشه بعددوماهگی دیگه خوابش کم کم نظم میگیره سیربشه زیادمیخوابه کم بخوره زود بیدارمیشه

فعلابیدارش کن تادوماهه دیگ بغدازدوماه طبق میل خودش بهش شیربده شباهم بهش شیربده

بیدارش کن اون هنوز خیلی کوچیکه قندش افتاده

نهایت ۳ ساعت شد بیدارش کن