۵ پاسخ

پسر منم اینجوریه عزیزم
دکتر گف کم خابه همینجوری خاد بود تا خودش یاد بگیره خودشو بخابونه

عزیزم هرچقد ک طلب میکنه بهش شیر بده

وقتی میخوابه یا لباس یا شالتو‌بذار کنارش بوتو کشیده واسه همینه عزیزم

سیر نمیشه که سریع بیدار میشه بچه ای که سیر بشه میخابه راحت، بچه گرسنه اس سیرش کنید غذای کمکی رو شروع کن عزیزم

عزیزم شاید سیر نمیشه،هر چی بزرگتر میشن بیشتر غذا میخوان
وقتی باهاش حرف میزنی صداتو جمع کن وقتی میخوای بری صداتو براش بذار اینجوری فکر می‌کنه کنارشی