۱۸ پاسخ

عزیزدلم...خدا کمکش کنه ان شاءالله ک خوب میشه...براش صلوات میفرستم ک زود خوب بشه

سلام عزیزم . انشالله به سلامتی مرخصش کنند . شاید چیز آلوده ای کرده توی دهنش و مسموم شده . من یک خواهر دارم میگفت یکبار شیرخشک ساعت گذشته به بچه داده بوده مسموم شده بود و تا چند روز بالا میاورده

انشالا گل پسرت زودی خوب بشه ❤❤🤲

انشالله هرچه زودتر خوب میشه به امیدخدا

عزیزم انشالله چیزی نیست..ریفلاکس اکثر بچه ها دارن نگران نباش خوب میشه

انشالله بلا ازش به دور باشه.نگران نباش حتما ویروسه زودم رد میکنه.خودت استرس نداشته باش و خونسردیت رو حفظ کن.هیچی نیست بچه ها تا بزرگ بشن مامانا رو پیر میکنن

امیدوارم هرچی زودتر خوب بشه و پسر گلتو بغل کنی با خیال راحت بری خونتون

ایشالا بلا دوره زود خوب میشه برمیگردین خونه صدقه بده و در حد توانت یه چیزی نذرش کن

انشالله که چیزی نیست عزیزم زود مرخص میشه برات دعا میکنم😞

انشالله ک چیزیش نیس و بزودی خوب میشه واسه سلامتیش ماهم صلوات میدیم عزیزم

خدا بزرگه. انشالله بزودی سلامتیشو بدست میاره‌.

انشاله زودخوب بشه ❤❤

انشالله حالش خوب میشه. نگران نباش

غصه نخور عزیزم امید به خدا چیزی نیست وزود خوب میشه خدا رو شکر که گفتن مشکلی نیست

الهی بمیرم خدا به حق فاطمه زهرا شفاش بده من براش صلوات میفرستم

ان شاالله خوب میشه عزیزم

انشاالله هرچه سریع تر خوب بشه 🌹🌹

ان شالله زودی خوب میشه نگران نباش تو الان باید خیلی قوی تر باشی