۵ پاسخ

مامان پویان جون شما ناهار شو کامل بده تا سیر بشه و شب هم حتما شام بده .شبا کمتر بیدار میشه.دختر من شانسی حدود ۱۰ روزه که شاید یه بار برا شیر شب بیدار بشه شاید هم دم صبح.قبلا شبی سه بار بیدار میشد.البته دخترم زیاد میلی به غذا نداره ولی ناهار رو هر جور شده فیلم میذارم تا بخوره یه مقداری .

سلام عزیزم شبا بهش وقتی از خواب بلند میشه اول شبشه آب رو ببرین نزدیک دهانش اگر گرفت بزار تا هر جا میل داره بخوره

دختر منم ۱۳ ماهشه شبا چند بار بیدار میشه بایدم شیر بدم بهش

از کجا متوجه میشین دندوناش داره خراب میشه

سلام عزیزم منظورت چیه دندوناش داره خراب میشه چه ربطی به شیر داره