۵ پاسخ

بعد هر وعده غذایی ادامس بخور منم مثل شما بودم قرص معده که ناشتا داده بودن نمیتونستم بخورم بالا میاوردم الان قرصارو بعد صبحانه میخورم ادامس هم خیلی خوبه فقط زود پیگیرش شو اسید معده بده خدایی نکرده یهو معده خونریزی میکنه

ادامس نعنایی بدون قند استفاده کن خیلی عالیه

اگر سوزش معده دارید و اسید معده اتون میاد بالا شربت المنیوم ام جی بعد غذا میتونید بخورید یا قرص پنتوپرازول ناشتا یه دونه منم خیلی معده ام اذیت میکرد دکترم بهم اینارو داد

به دکترت بگو قرص بنویسه حتما وآدامس خیلی کمک میکنه

سلام قرص دمیترون بخور