۵ پاسخ

ن عزیزم استرس نداشته باش وقتی ادم ناراحته بچه سفت میشه جمع میشه اینجوری فک نکن

خدانکنه به دلت بد راه نده..دوازده هفتع ک خیلی زوده برا حس کردن حرکات جنین..آب زباد بخور بعد ببین بازم ادرارت نمیاد...میتونه طبیعی باشه چون الان مثانه تحت فشاره با یه ذره ادرار تو حس میکنی چه ادرار شدیدی داری ولی میری میبینی چیزی نداشتی ..نگران نباش اگه شد با دکتر صحبت کن

عزیزم شما چندهفته ای؟؟؟

سلام ن این چه حرفیه ان شاءالله ک چیزی نشده باشه استرس نداشته باش مگه الکی ک نیست

خدا نکنه عزیزم توکل کن به خدا ان شاالله چیزی نیست .این استرسی که تو داری به خودت میدی خطرناک تره