۵ پاسخ

من از هفته ۱۱ تقریبا بهتر شدم ولی هرازگاهی دارم

بعضیا ۳ماه اول که تموم میشه میره بعضیا هم تا ۹ماه همچنان دارن؛بستگی داره هرکسی به بدنش😩

بستگی به بدن داره بدنا متفاوتن من از اول تا الانکه تو هفته ۱۵ هستم حالت تهوع دارم‌ولی زن داداشم از همون اول تا الان که تو هفته ۱۷ هیچ حالت تهوعی نداره
اره خدایی قبول دارم خیلی سخته بالا اوردن جون ادم گرفته میشه من هر بار بالا میارم تا دو ساعت جنازم

منم مثل شما هم با اینکه قرص میخورم ولی بازم حالت تهوع دارم

نهایت تا ۱۶ هفته هست برای بعضی ها تا ۱۴هفته