۱۱ پاسخ

سلام دوش اب گرم اگه پله دارین بالا پایین برو

کی معانه شدی
دردات چجوریه منظمه

سلام منم مثله شمام کشاله رانم سمت راستش و پای راستم درد میکنه نمیتونم راه برم بسختی پامیشم و نمیتونم پهلو ب پهلو بشم

من شب رفتم معاینه شدم دوسانت بودم،فردا ساعت۱۶ زایمان کردم....پیاده روی،دوش آب گرم،ورزش با توپ زایمان

پیاده روی کن. دوش اب گرم بگیر. مایعات زیاد مصرف کن. پله هم بالا پایین کن

دوش آبگرم
گام های بلند بردار
رقص کمر
پله برو
حالت چهار دست پا برو تو خونه

زیر شکمم با کمرمم میکیره یه دفع ول میکنه رحمم یکم درد میکنه سفت میشه باز دباره نرم میشه نمیدونم چیکار کنم خیلی خسته شدم

پیاده روی کن از پله بالا پایین برو

سوم بهمن معاینه شدم

سلام تامیتونین راه برین دوش حمون اب گرم بگیرین شکمتونو اروم زیردوش مالش بده انگار حلقه دور کمرتونه

پیاده روی کن زیاد