۱۱ پاسخ

من به دخترم ببلاک ar دادم یبوست نیاورد ولی متاسفانه دخترم بعد یه ماه دیگه شیشه نمیگیره و نمیخوره

سلام ببر دکتر تشخیص میده کدووم بهتره عزیزم

بخاطر یبوستش میتونی درطول روز یه وعدشو ببلاک کامفورت بدی یا با ای ار نسبت دوبه یک کامفورت و ای ارقاطی کنی

خوبه ولی نان بهتر از اونه

شیر ببلاکarوبیومیل ar

ببلاک‌arهم‌فیمتش مناسبه هم اکیه‌خیلی رفلاکسیا استفاده میکنن‌کلا شیر خشک یکم مخصوصا اوایلش ممکنه یبوست بیاره بعد بدن عادت میکنه درست میشه

سلام. هرچی بگی مصرف کردم. من ولی الان ش خ نان میدم ولی کولیک ایز ورانیتیدنم میخوره هیچ. مشکلیم نداره

من برای رفلاکس و کولیک و یبوست ببلاک کامفورت میدم وزن دهیشم بد نیست

خیلی بد خور و بد مزست

علایم رفلاکسو بهم بگو ممنون

ابتامیل جونیور