۷ پاسخ

ب نظرم هر چقد میخوره بهش بده... یسنا گاهی ی کاسه ماست خوری میخوره گاهی هم کمتر.... آخه دوتا قاشق ب نظرم چیزی نیس.... یسنا هرموقع دیگ سیر بشه لباشو قفل میکنه و نمیخوره

سعی کن صبحا سوپ ندی. صبحانه چیز دیگه جایگزین کن به تناسب سنش.

نه دیگ تعداد قاشقاشو بشترش کن
بعد فقط سوپ میدی؟
فرنی سیب زمینی آبپز هویچ آبپز سیب آبپز نمیدی؟

هفته ی ۴ به ۴تا۶ قاشق مرباخوری میرسه
البته بستگی به بچت داره که چقد حساس باشه

فقط هفته اوله که باید قاشقش کم باشه دیگه باید حداقل ۱۵ تا ۲۰قاشق خودش رو بخوره. قاشق بزرگ نه

سه وعده باس داده بشه اولین باری که میدین ببین چه اندازه میخوره بعد که دستت اومد وعده های دیگم همون مقدار درست کن بده

اره دگ تو هرسه وعده بهش باید غذا بدی