۴ پاسخ

عزیزم وزنش کمه خب سیر نمیشه بیشتر بهش بده از یک ماه تا دوماه تا 120 سی سی جا داره روی قوطی شیرخشکم نوشته اندازش رو بهش بده تا سیربشه اشکالش چیه

وقتی میخواد بده بهش ۹۰ تا بده

عزیزم بهداشت مراقبت میری؟؟ اولا ک انشالله سلامتباشین وزن ملاک نیست ملاک سلامتیه ..نی نی بدنیا اومد چند کیلو بود ؟؟
برای ۴۵ روزگی فکر میکنم ک ۳/۵ کیلو خیلی کم باشه ...
با دکترت مشورت کن ..اطلاعات ما بدرد نمیخوره ت از احوالات دقیق نی نی شما خبر نداشته باشیم ..
در مورد خوردن شیرش فقط باید بگم تا جایی ک سیر میشه و دیگه درخواست نداره بهش بده بخوره اشکال نداره ...هر وقت ک سیر بشه خودش دیگه سینه و شیشه رو نمیگیره عزیزم

عزیزم بچه من هم شیر خشکیه. واسه هر ۳۰درجه یک پیمانه شیر خشک بریز تا جایی که سیر بشه آب بریز و شیر مخلوط کن .بچه من بیست وچهارروزشه ۹۰درجه آب میکنم سه پیمانه شیر خشک اگه کمتر باشه از گشنگی گریه میکنه نمیخابه