۴ پاسخ

سنوگرافی یه هفته جلو میزنه

به این بستگی داره تخم گذاریت کی باشه و چقدر پریودات مرتب باشه . من تخمک گذاریم و پریودم نامرتب بود . با پریود مثلا هشت هفته بودم ولی سونو شش هفته و خورده ای . اگه همیشه منظم بودی و زود به زود پریود میشی همون تاریخ سونو رو در نظر بگیر

نه عزیزم رشد بچه طبیعیه
ولی از اونجایی که زمان تخمک گذاری و لقاح رو تقریبا وسط سیکل در نظر میگیرن ولی ممکنه تخمک دیرتر یا زودتر آزاد شده باشه و لقاح دیرتر یا زودتر انجام شده باشه سن جنین تو سونو گاها متفاوت از سن با زمان پریوده

اختلاف هفته تو سونو گرافی همیشه هست برا من کمتر از تاریخ پریود میزد هفته هامو ولی من طبق تاریخ پریودم زایمان کردم طبیعی بودم تاریخ پریود دقیقتره