۷ پاسخ

عزیزم به سلامتی خودتونو جنین فکر کنین میفهمم چی میگید منم اتفاقا خیلی تنقلات دوست دارم ولی هروقت میخوام بخورم به این فکر میکنم من مسئول این فسقلی تودلم هستم صبوری کنید مامان عزیز تاان شالله تااخر بارداری به سلامتی سپری کنید لکه بینی منم که الان هفته۱۳هستم دارم کارسنگین انجام ندید و از توالت فرنگی حتما استفاده کنید

سلام عزیزم لک بینی تو بارداری طبیعی نیست حتما به ماما مراجعه کنید
خوردن نوشابه درسته که میچسپه اما در ترکیب نوشابه قند و مواد افزودنی داره ک مصرف زیاد آن برا زن باردار مضره و باعث اضافه وزن و عدم تعادل هورمون ها میشه
حداقل کوشش کن مصرف بیش از حد نکنی عزیزم

نوشابه نخوری خب خیلی‌ بهتره.ولی لکه بینی ربطی به نوشابه نداره ولکه قهوه ای هرچه زودتر به پزشک مراجعه کنی درصورت تکرار بهتره

یعنی لکه بینی امکان داره سقط بشه خود ب خودی😢

نه باید بری دکتر .ولی نوشابه اصلا خب نیس من ۵ ماهمه ی نصف لیوان خوردم برا هوسم

لکه ربطی به نوشابه ندارا ولی اصلاااا دیگه نخور. خیلی واسه جنین ضرر داره. هم گازش هم کافئینش.

عزیزم لکه بینی طبیعی نیست بایدبری دکترنوشابه ام ضررداره نخور