۶ پاسخ

شاید باید بیشتر تو دستگاه میزاشتی.خودتم شیر خشت و ترنجبین بخور بهش شیر بده تا میتونی شیر بده مدفوع کنه.ترنجبین به خودش بده ولی شیر خشت زیاد نده بهش

خوب باید بری دکتر
ازمایش بده
شاید فاویسم داره که مقاومت میکنه زردیش پایین نمیاد
شایدم نه نیاز باشه بره زیر دستگاه

لباسشو کم کن
دمای بدنش باید خنک باشه
تند تند بهش شیر بده شیر کمکیم بده تا سریع بیاد پایین
شیرخشت و ترنجبینم بده شکمش زیاد کار کنه

دخترم تازه متولد شده ۳روزه بود زردیش۱۲بود من حجامتش کردم از ۱۲اومد هشت انار بخور یک قطره به بچه ات بده ترنجبین بخور. اگه خواستی آدرس اون دکترو بهت میدم. کارش حرف نداره من هم پسرمو حجامت کردم هم دختر ۳روزمو اگه خواستی شماره اشم بهت میدم قشنگ زنگ بزن مشکل بچه اتو بگو چند ماهش برگه آزمایش زردیشم ببر فقط دو سه تا خط پشت گوش بچه میندازه دوروز بعد زردیش میاد پایین.

بهش ترجبین بده زردی بچه رومیاره پاین لباس هم کن تنش کن

سلام گلم نگران نباش منم تازه زایمان کردم و دخترم دقیقا همینجوری بود تا ۱۶ هم رفت، فقط باید صبر کنی واسه ما یه ماه طول کشید