۷ پاسخ

دکتر راحت ترمیتونه سوراخ کنه چون با دستگاه میزنه دردش کمتره ولی باوجود کرونا اگ کسی باشه تجربه داشته باشه توخونه سوراخ کنه بهتره من گوش دخترمو تو خونه سوراخ کردم عفونتم نکرد خیلی خوب بود.

عزیزم حتما ببر دکتر ی جای استرلیزه انجام بدین

سلام عزیزم به هیچ وجه خونه سوراخ نکن
من دادم دوستم گوش خودمو سوراخ کرد یکیش گوشت اضافه اورده باید جراحی کنم اونم دکتر میگه ممکنه بعد جراحی گوشته برگرده حال روحیم خیلی بده گوشم زشت شده

ببرش دکتر ولی خیلی زود گوشواره طلا بنداز گوشش

گوش مرکز تعادل بدن هست و تا قبل از شش سالگی نباید بهش دست زد.
بعدم دکتر خیلی سریع انجام میده ولی توی خونه ممکنه گوش ها متقارن سوراخ نشه، و یا عفونت هم بکنه.
شاید شما میخواهید که برای نوروز گوشواره گوش دخترتون باشه ولی بدونید که ستم در حق جگرگوشه تون هست.

سلام منم دوماهگی گوش دخترمو سوراخ کردم .ببر پیش دکتر خیلی کم اذیت میشه.
چه شهری هستی؟

اول اینکه می گم سوراخ نکن ، ۴ سالگی سن مناسب این کاره . دوم اینکه حالا قصدش داری حتما دکترررر ببر زمان قدیم نیست که ، خدایی نکرده گوشش عفونت می کنه یا بد شکل میشه