۱۳ پاسخ

نمیخام بترسونمت ولی هنوز اول راهی گلم. ۴۷ روز انتظار داری تنظیم بشه. پسر من چهارماهش تموم شده تازه داره کم کم خوابش منظم میشه اونم سریع ی واکسن میفته وسطش همه چی بهم می‌ریزه باز 😅😅 تنها توصیه اینه هروقت خوابید شمام بخواب .همین

من دکتر دختر عمم گفته بود بچت شبا بی خوابی کرد ی دو سه بار شبا ببرش حموم خسته میشه بعد خوابش میبره بعد خوابش تنظیم میشه

ازدوماهگی به بعدیه ذره بهترمیشن

دختر من ۲ ماهشه هنوز همین وضعیتو داره ‌.

سلام عزیزم ، هنوز زوده آخه اون طفلی توانایی تشخیص شب و روز و نداره. معمولا ۴ ماه و ۱۰ روز طول می کشه

حموم خیلی خستشون میکنه،من جدیدا میبرمش یکم کمر به پایین میزارمش توی وانش که خسته بشه بیوفته بخوابه

تو ذوز باهاش بازی کنید بزارید خسته بشه شبا هم اصلا باهاش لازی نکنید و برقارو خاموش کنید همه جا سکوت بشه میخوابه.

الان دخترم من رفته توسه ماه ولی هنوزم گریه میکنه شباروزاهم میخوابه ولی گاهی وقتا میخوابه شبا صبحابیداره

فقط صبح ها پرده هارو بکشین بوی غذا راه بندازین و خونه روشن باشه تا بدونه صبحه و شب هم از ساعت۹سعی کن بخوابونی تا کم کم اشنا بشه

اوووو هنوز زوده عزیزم تقریبا۳ماهگی تنظیم میشه

بستگی به بچه داره بعضیا تا چهار ماه هنوز شب بیدارن

تا سه چهار ماه همینه عزیزم باید تحمل کنی ...

دلت خوشه بچه من نزدیک ۳ ماهه هنوز شب بیداره.