۴ پاسخ

من دخترم ۲/۵ ماهشه از اول شبا بهش ۶۰ میل شیر خشک میدادم کمکی . شیرخودمم همیشه میخوره مشکلی پیش نمیاد بده بهش

سلام من دخترم اویل شیر خودمو میدادم سیر نمیشد بعد که شیر خشک کمکی دادم کامل منو ول کرد خواهرم از من به تو نصیحت خواستی شیر کمکی بدی با قطره چکون یا سرنگ بده که سینتو ول نکنه

نان ۱ .فقط شبا ک خوابه و واسه شیر بلن میشه درس کن ک نفهمه شیشس

از مارک خبر ندارم ولی اگه شیرخشک خواستی بدی کمکی بده نزار شیرت خشک بشه