۱۲ پاسخ

اینم تولد دنیز همش کار خودمه پدرمممممم درومدددددد

اینم عکس تولد دخترم ستیا که۱۱/۱۱تولدش بود همش کار خودم بجز استند عدد واستوانه‌ها که سفارش داده بودم

بفرماییدامیدوارم‌بتونه کمکتون کنه

اینم این بدون خوراکی ها

اینم ما و دخترمون. ۲ماه پیش

ای
نم تولد دختر من امیدوارم بدردتون بخوره

اینم تولـد جیگر مامانش🥰

من عکس تو گوشیم ندارم اما دوتا لوله آب برداشتم از کف فیکس کردم دوتا تور ازش آویزون کردم و ۸تا بادکنک بهش چسبوندم.اسمشو و oneهم خودمون براش طراحی کردیم و سی آن سی کردیم

تولد دخترم هفته پیش بود

من با قوطی شیر خشکای دخترم این میزا رو درس کردم سه پایه از عکاس ک دوستم بود اوردم و بادکنک کلا نظرم رو سادگیه بیشتر

من تولد نگرفتم براش فقط بردمش قصربازی یه ساعتی بازی کرد با وسیله ها😀
کلی ام عکس گرفتم ازش
خیلی ام خلوت بود الکلم بردم هروسیله ای میخاس استفاده کنه اول الکل میزدم

ایشالا سه روز دیگه