۶ پاسخ

پسر من ۱۶ و نیم ماهه ست و خیلی وقته که برا شیر شب بیدار نمیشه
۹ شب میخوابه تا ۶ صبح که بهش شیر میدم

يك بار تا صبح شير ميخوره بعضي وقت ها هم دوبار

چون شیر شب و قطع کردم تا نه صبح دور بار . مثلا یبار هفت شیر میخواد یبارم نه . فک کنم چون گرسنه ش میشه دیگه باید پاشم براش صبحانه بدم

هنوز شیر شب قطع نکردین؟؟؟🙄

بستگی داده وقتایی که داره دندونه جدیددرمیاره زیادخیلی زیادبیدارمیشه امامعمولی ۳یا۴بار

پسر من دوماه پیش حدود ده بار بیدار میشد ولی الان یک ماهه اومدم خونه مادرم چون فضا بزرگه بازی میکنه با بچه ها و جنب و جوشش زیاده شبا تخت میخوابه شاید دوبار بیدار بشه تا صبح