۷ پاسخ

پسر منم ۵ماه و ۶روزشه😍😍 پسرم خودش کم و بیش میره رو شکم اما نمیتونه دستاشو درست کنه و گریه میکنه باید دستاش درست کنم بعد از سی ثانیه هم گریه میکنه باید برش گردونم

زیرشو یه بالش بزار گریه اش به خاطر اینکه به قفسه سینه اش فشار میاد معمولا زیاد نمیتونن بمونن اما تمرینش بده روزی چند ثانیه

باید از ماهگی تمرین میدادی
روزی ۱۵ ثانیه شروع کن هی بیشترش کن
ولی زیاد بمونن خسته میشن

دختر من ۴ ماهگی برگشت ولی نق نقشو میکنه برمیگرده رو شکم الانم ::

سلام سه ماه و نیم بود که رو شکم می‌رفت خودش

سلام خودش میتونه رو شکم بخوابه یا خودتون اونجوری میزارین

من پسرم دوماه وچندروزش بود ک برگشت الان چند وقته ولی یکمم ک روشکمش بمونه نق نق میکنه