۴ پاسخ

بهتره بری پیش متخصص غدد .من اینطور شدم یک ماه متفورمین خوردم اصلا اثر نکرد. مجدد ازمایش دادم بالا بود رفتم پیش غدد بهم گفت یک هفته هر ۲ ساعت بعد نهار و شام قندمو چک کنم. نهایتا واسم انسولین با واحد کم نوشت. از انسولین هم اصلا نترس. من خودم خیلی استرس واشتم. ولی خوبیش اینه که از وقتی میزنم دیگه اعصابم راحته. اصولا همه چیزم میخورم. منتهی چیزای خیلی شیرین مثل دلستر و بستنی رو نهایتا هفته ای یبار .

فک کنم ارجات بده دکتر غدد.بهت تغدیه بده

برای من همه نرمال بود ولی قند نیم ساعت بعد خوردن گلوکز بالا بود کمی ، دکترم گفت دستگاه تست قند خون بگیرم تا دو هفته بنویسم قندمو اگر بالا بود قرص بده بهم اگر نه که هیچی

سلام دارو ‌میدن‌ بهت..و چیزای شیرین تااطلاع‌ثانوی تعطیل دیگه..