۴ پاسخ

عزیزم اصلا نگران نباش ۶ هفته برای قلب بچه زوده خودم هفته ۶ رفتم فقط ساک حاملگی تشکیل شده بود دوباره هفته ۸ رفتم که قلبش هم تشکیل شده بود، ممکنه لقاح دیر تشکیل شده باشه بخاطر همین تا هفته ۹ صبر کن

اره عزیزم استرس نگیر تا هفته نهم صبر کن بعد برو سونو تشکیل قلب الان زوده برا تشکیل قلب
در رابطه با سن جنین هم ما با تاریخ پریود حساب میکنیم ک خیلی دقیق نیست ولی سونو دقیقه نگران نباش

عزیزم علائم تهوع از۹ هفته شروع میشه شما دوهفته دیگه برو ان شاالله تشکیل شده

برای خیلی ها پیش میاد ک هفته 6دیده نمیشه
دو هفته دیگ برین امید به خدا قلبش هم تشکیل شده