۹ پاسخ

اندازه ایی که میخواستی ازروش برمیداشتی بقیش میزاشتی شوهرت که اومدجابجامیکرد

توبارداری بالای یک کیلو نباید بلند کنید خیلی کار خطرناکی کردی به خاطر بچه رحم کن به خودت حالا بلند نمیکردی چی میشد

من وقتی توی اینجور مواقع گیر میکنم کیسه رو برنمیدارم روی زمین میکشم نزار بهت فشار بیاد حالا استراحت کن بهتر بشی

چه دلي داشتي اينكارو كردي همونجا چند پيمانه مياوردي من حتي جارو برقي هم جابجا نميكنم شوهرم انجام ميده سعي كن ديگه انجام نديد خطرناكه خداي نكرده واسه بچت مشكلي پيش مياد

یا ابافرض🤔🤔🤔

کمر درد ک همیشکی هس
استرس نگیر هیچی نمیشه
ولی دیگ چیز سنگ بلند نکن
من از اول حاملگی جاروبرقی میکشیدم بلندم میکردم چیزی نشده

خب بلند نمیکردی باید همونجا که بود درش رو باز میکردی وچند پیمانه ازش در میاوردی ....حالام استراحت کن ان شالله چیزی نیست

عزیزم همونجا برنجوچند قسمتش میکردی بعد می اوردی .فقط استراحت کن گلم

خب بت فشار اومده عیب نداره دیگه استراحت کن