۴ پاسخ

سلام.منم تو هفته هشتمم خونریزی داشتم و جنینم سالم بود هماتوم نداشتم.ولی دکترم بهم گفت فقط استراحت کنم و ی شیاف فرتیژست هم بهم داد ک ده روز استفاده کنم اگه خونریزی ادامه داشت برم ک شکر خدا قطع شده بود

منم دقیقا هفته ده افتادم به خونریزی و رفتم سونو و جنین سالم بود ولی تو سونو نوشته هماتوم وجود نداره. ما که نفهمیدیم از چی بود منم فقط روز بعدش صبح یکم دیگه خونریزی داشتم و بعدش تا شب شد لک و بعدش قطع شد.

سلام عزیزم اصلا نگران نباش فقط استراحت مطلق بدون نزدیکی شیافتو هر ۱۲ساعت یه بار بزار مطلقا پله نیا وبرو فقط استراحت مطلق.مراقب خونریزیتم باش باید کمتر بشه بیشتر شد برو دکتر لک قهوه ای عیب نداره خون روشن خطرناکه

سایز هماتومت چقدر بود؟